top of page
  • Trond F. Ingebretsen

Åpning av Bokbyttebiblioteket

Den 14. mars var i underkant av 200 ansatte samlet rundt kantinen og møterommet Inkluderende for å bistå den høytidelige snorklippingen og åpningen av Attendes Bokbytte-bibliotek.


Et Bokbyttebibliotek er et bibliotek for utveksling av bøker: dersom man har en bok man er ferdig med, så kan den leveres hit, og tilsvarende dersom man finner interessant lesestoff så kan det tas med hjem. Hovedhensikten er å oppfordre til mer lesing - her finnes krim og skjønnlitteratur, litt fagstoff, tegneserier og dikt, så noe for enhver smak.


Bærekraftsgruppa i Attende har utformet bibliotekområdet som et ekstra innbydende hjørne, med blomster og lenestoler, et sted for refleksjon. Foruten å fremme leseglede, så fremmer biblioteket gjenbruk av bøker - og gjenbruk er noe Attende skal jobbe mer med fremover! En ekstra takk til kjøkkengjengen for frukt for anledningen, og bærekraftsgruppa for vel utført jobb med å få på plass biblioteket.
I ettertid har det kommet spørsmål fra ansatte som lurte på hvilket dikt som ble fremført av daglig leder Trond Ingebretsen, og diktet "Eg kan" av Ingvar Moe deles herved:
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page