top of page
  • Trond F. Ingebretsen

Hva gjør de på kjøkken?

Mot nord i bygget på Forus så ligger Attende sitt storkjøkken. Her har et knippe dyktige faglærte kokker sitt virke, sammen med veiledere og opp mot tyve ivrige og lærevillige VTA-ansatte. I tillegg har jevnlig AFT-deltakere arbeidstrening her.

Akkurat i disse dager - eller skulle vi si uker - så er det blant annet pakking av påskesnop. Vi har fått inn fem tonn med snop som skal pakkes i poser, for så å pakkes inn i påske-egg som vi klargjør for bedrifter i Stavanger-regionen.

Men det aller meste vi gjør, handler om matlaging. Vi leverer påsmurt mat og møtemat til både egne og eksterne kantiner, vi kutter og skreller grønnsaker og løk, og ikke minst lager vi håndlagde pommes frittes til Hekkan Burger-restaurantene i regionen.


I videoen under forteller Fredrik litt mer om hva vi gjør i Attende sitt kjøkken.


Hva kan vi gjøre for dere?



Siste innlegg

Se alle
bottom of page